Σκληρυντικός αφρός: Η μέθοδος που εξαφανίζει τις ευρυαγγείες

Σκληρυντικός αφρός -  Θεραπεία κιρσών με σκληρυντικό αφρό - Πλεονεκτήματα σκληρυντικού αφρού

Κοινοποιήστε το άρθρο μας!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σκληρυντικός αφρός: Θεραπεία κιρσών, ευρυαγγειών με σκληρυντικό αφρό, τα πλεονεκτήματα σκληρυντικού αφρού

Σκληρυντικός αφρός –  Θεραπεία κιρσών με σκληρυντικό αφρό – Πλεονεκτήματα σκληρυντικού αφρού

Οι ευρυαγγείες είναι οι μικρές φλέβες οι οποίες βρίσκονται επιφανειακά κάτω από το δέρμα και είναι άμεσα ορατές. Πρόκειται για αγγεία που έχουν υποστεί βλάβη, καθώς το αίμα ρέει σε κατεύθυνση αντίθετη από τη φυσιολογική και σε μεγαλύτερο όγκο με αποτέλεσμα τη διάτασή τους.

Η παρουσία ευρυαγγειών στο πόδι είναι ένδειξη φλεβικής ανεπάρκειας πρώτου βαθμού, το οποίο σημαίνει ότι η κυκλοφορία του φλεβικού αίματος στο πόδι είναι διαταραγμένη, έστω και σε μικρό βαθμό.

Γιατί εμφανίζονται οι ευρυαγγείες

Καθοριστικοί παράγοντες για την εμφάνισή των ευρυαγγειών μπορεί να είναι η γενετική προδιάθεση, η συστηματική χρήση κορτικοστεροειδών, οι ορμονικές αλλαγές που παρατηρούνται κατά τη διάρκεια της εφηβείας, της εγκυμοσύνης, της εμμηνόπαυσης ή της λήψης οιστρογονοθεραπείας ή ακόμα και κάποιο μηχανικό τραύμα. Επιβαρυντικό ρόλο παίζει η παρατεταμένη ορθοστασία ή καθιστική στάση, τα περιττά κιλά, η έλλειψη σωματικής άσκησης, καθώς και ορισμένες ασκήσεις γυμναστικής ή τεχνικές μασάζ.

Θεραπεία Κιρσών και Ευρυαγγειών

Θεραπεία κιρσών με σκληρυντικό αφρό: Η θεραπεία των ευρυαγγειών γίνεται με την χρήση του σκληρυντικού αφρού, την πιο σύγχρονη μέθοδο στη θεραπεία της φλεβικής ανεπάρκειας. Ο σκληρυντικός αφρός γίνεται με αέρα και φάρμακο και με την βοήθεια ενός καθετήρα εγχύεται μέσα στην φλέβα. Πλεονεκτήματα σκληρυντικού αφρού: Η ικανότητα του σκληρυντικού αφρού να διώχνει το αίμα και να έρχεται σε άμεση επαφή με το ενδοθήλιο της φλέβας επιτυγχάνει συρρίκνωση και θεραπεία των ευμεγέθων φλεβών.

Η θεραπεία με σκληρυντικό αφρό γίνεται στο ιατρείο και σύμφωνα με το μέγεθος τους απαιτούνται και οι ανάλογες συνεδρίες. Μετά την αγωγή ο ασθενής μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις δραστηρίοτητές του.

Σκληρυντικός αφρός

Παρακολουθήστε τη διαδικασία της θεραπείας των ευρυαγγειών με την καινοτόμα μέθοδο του σκληρυντικού αφρού.

 

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Για πληροφορίες και ραντεβού για Αθήνα και Θεσσαλονίκη καλέστε: 2310236503

Κλείστε Ραντεβού

Περισσότερα Άρθρα

Μικροί Κιρσοί – Πρώιμο Στάδιο Κιρσών

  Κιρσοί ονομάζονται οι φουσκωμένες φλέβες κάτω από το δέρμα, οι οποίες διογκώνονται από το αίμα που λιμνάζει σε αυτές. Η κατάσταση αυτή δημιουργείται όταν

Γιατί «σπάνε» οι φλέβες στα πόδια;
Ιατρικές Συμβουλές

Γιατί «σπάνε» οι φλέβες στα πόδια;

Γιατί «σπάνε» οι φλέβες στα πόδια;  Αποτελεί μια από τις πιο συνηθισμένες παθήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Ανήκει στην κατηγορία των παθήσεων που εξελίσσονται με ταχύτατους